Duo Payroll,

Uw partner in payroll services!


ZZP

Bent u benieuwd naar de huidige stand van zaken met betrekking tot de Wet Deregulering Arbeidsrelatie (Wet DBA)?
Klik op de volgende link naar ons artikel over de plannen van het kabinet, maatregelen die genomen moeten worden en punten waarop u moet letten.
Voortgang ZZP wetgeving
 
Bent u ZZP-er en wilt u de focus op uw bedrijfsvoering houden? Duo Payroll kan alle administratieve taken voor u uit handen nemen zoals factureren, debiteurenbeheer en modelcontracten opstellen en onderhouden. 
 

Ook is Duo Payroll op de hoogte van de laatste wet en regelgeving welke wij met u delen indien dit van toepassing is op uw situatie. 

Belt of mail gerust voor meer informatie of wanneer u specifieke vragen hebt: 0527-690903 of contactformulier. 

Contact

Duo Payroll
Westgat 21n
8321ED   Urk
+31(0)527-690903
ln.lloryapoud@ofni
@duopayroll
Duo Payroll

Diensten

Payroll

Duo Payroll verzorgt de administratieve taken, verplichtingen, loonadministratie/uitbetaling, contractbeheer en alles wat normaal gesproken bij de werkgever komt te liggen. 

Salarisadministratie

Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om uw salarisadministratie uit te besteden aan Duo Payroll en de daarbij behorende werkzaamheden door ons te laten uitvoeren.

ZZP

Ook is het mogelijk om op ZZP basis te werken, in deze variant zorgen wij voor model contracten, verzorgen wij facturatie/debiteuren beheer en overige administratieve werkzaamheden.


Copyright © Duo Payroll 2024