Duo Payroll,

Uw partner in payroll services!


Payrolling

Met Duo Payroll heeft u de mogelijkheid om uw personeel via payrolling in dienst te nemen. Hierbij kunt u denken aan tijdelijke/vaste contracten of ZZP contracten. Enkele voordelen zijn hierbij dat risico’s op bijvoorbeeld het gebied van ziekte en re-integratie over wordt genomen door Duo Payroll. 
 
Werkgever
Duo Payroll verzorgt de administratieve taken, verplichtingen, loonadministratie/uitbetaling, contractbeheer en alles wat normaal gesproken bij de werkgever komt te liggen. 
Uiteraard zijn wij ook op de hoogte van wet- en regelgeving waardoor een ondernemer zich kan concentreren op zijn corebusiness namelijk ondernemen.
 
Enkele voordelen voor de werkgever zijn:
- Ontzorgen: werkgevers worden ontzorgt in het uitvoeren van de salarisadministratie en het juist uitvoeren van het arbeidsrecht
- Inzicht: de werkgever ontvangt 1 factuur waardoor er een goed inzicht ontstaat van de totale personeelskosten
- Re-integratie: van de werkgever wordt tegenwoordig een zeer actieve inzet verwacht op het gebied van integratie. Duo Payroll neemt de re-integratie over zodat u zich kan focussen op het ondernemen.
- Geen risico's: buiten de zorgen van het re-integratie (bij bijvoorbeeld ziekte) om zijn er ook financiele risico's die door Duo Payroll worden gedragen. (doorbetaling bij ziekte etc.)
 
Werknemer
Ook voor de werknemer zijn er voordelen om via payrolling in dienst te komen bij de werkgever. Duo Payroll valt onder de NBBU CAO waar alle rechten voor de werknemer worden beschermd.
Ook kan de werknemer met arbeids/personeel gerelateerde vragen bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de CAO of pensioen.
 
Enkele voordelen voor de werknemer zijn:
- Rechten: als payrollbedrijf beschermen wij de rechten voor de werknemer zoals deze zijn opgenomen in de NBBU cao
- Ondersteuning: bij arbeids gerelateerde vragen of problemen staan wij klaar om de werknemer op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen
- Re-integratie: bij ziekte zorgen wij voor persoonlijke ondersteuning en begeleiding in het re-integratie proces om er voor te zorgen dat u zo spoedig mogelijk weer aan de slag kunt.
 
Soorten payrolling
Over het algemeen genomen zijn er een aantal soorten van payrolling waarbij de meest voorkomende hieronder zijn beschreven:
Back-office: met deze variant worden alle administratieve werkzaamheden en verplichtingen door Duo Payroll verzorgt zoals arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie en alle verplichtingen bij ziekte van de werknemer
Payrolling (langere termijn):  de werknemer komt bij Duo Payroll in dienst en wordt exclusief en langdurig ter beschikking gesteld voor de werkgever.
Payrolling (kortere termijn): de werknemer komt bij Duo Payroll in dienst en wordt voor een bepaalde tijd ter beschikking gesteld voor de werkgever met de optie dat de werknemer na een bepaalde tijd rechtstreeks bij de werkgever in dienst treedt.
Payrolling (ondernemer): werknemers die in de toekomst als ondernemer willen werken kunnen bij Duo Payroll in dienst treden, werknemer zorgt zelf voor opdrachten en bepaald zelf de tarieven. Alle administratieve verplichtingen die dit met zich meebrengt wordt door Duo Payroll verzorgt.
Overnemen: deze optie is van belang als werkgever besluit de werknemers over te laten nemen door Duo Payroll, de werknemers komen in dienst bij Duo Payroll en worden permanent en exclusief voor werkgever ter beschikking gesteld.
 
Goed werkgever
Wat kan Duo Payroll hierin voor u betekenen? Niet alleen worden risico's overgenomen en bepaalde arbeidsprocessen uit handen genomen maar Duo Payroll helpt u ook bij het realiseren van "een goed werkgever te zijn". 
Voorkomen is beter dan genezen is ons motto waarbij wij ons inzetten voor een goede relatie tussen werkgever en werknemer.

Contact

Duo Payroll
Westgat 21n
8321ED   Urk
+31(0)527-690903
ln.lloryapoud@ofni
@duopayroll
Duo Payroll

Diensten

Payroll

Duo Payroll verzorgt de administratieve taken, verplichtingen, loonadministratie/uitbetaling, contractbeheer en alles wat normaal gesproken bij de werkgever komt te liggen. 

Salarisadministratie

Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om uw salarisadministratie uit te besteden aan Duo Payroll en de daarbij behorende werkzaamheden door ons te laten uitvoeren.

ZZP

Ook is het mogelijk om op ZZP basis te werken, in deze variant zorgen wij voor model contracten, verzorgen wij facturatie/debiteuren beheer en overige administratieve werkzaamheden.


Copyright © Duo Payroll 2024